Hlavní obsah
Článek

Svátek všech zamilovaných je za dveřmi a je třeba se na něj pořádně připravit. Pokud chcete, aby byl váš večer opravdu nezapomenutelný, nestačí jen rezervovat restauraci a koupit čokoládu. Chtělo by to ještě něco navíc.

Luxusní košilky s jedinečnou valentýnskou slevou 30 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co by to bylo za Valentýna bez sexy prádla? A pokud hledáte kousek, který je jako dělaný pro romantický večer ve dvou, jste tady správně! Na Astratex.cz nyní pořídíte luxusní košilky se speciální valentýnskou slevou 30 %. A my jsme pro vás vybrali ty nejlepší kousky – podívejte se a připravte se na žhavý večer!

Proklatě sexy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Černý satén a růžová krajka – to je kombinace, která nenechá žádného muže v klidu. A když k tomu připojíte nekonečně hluboký dekolt, můžete si být jistá, že se mu o vás bude ještě hodně dlouho zdát. Příjemně splývavý satén zdůrazní ženské křivky, ale odpustí vám i pár nedostatků a vy se tak budete cítit proklatě sexy.

Okouzlující a hravá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednou něžná, jindy svůdná. Poprvé rozverná, podruhé šarmantní. Tak se budete cítit v košilce prestižní francouzské značky Fernand Peril vyrobené z nejjemnějších materiálů. Průsvitný elastický tyl, bohatá krajka a saténová stužka pod prsy tvoří neopakovatelnou kombinaci luxusu a jemnosti. Součástí kompletu jsou i ladící průsvitné kalhotky – budete perfektní do posledního detailu!

Rafinovaná, dráždivá, neodolatelná…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…budete v luxusním kompletu erotické košilky a tanga kalhotek. Nejjemnější elastický tyl, pravá italská krajka a lesklá výšivka zajistí, že se budete cítit neodolatelně. Splývavý střih košilky, propracované košíčky a všité kostice se zase postarají o to, že budete neodolatelně také vypadat. Vsaďte na luxusní italský sex-appeal.

Nevinná elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Smetanová košilka z luxusního saténu zdobená krajkou vás v okamžiku promění v něžnou vílu. Splývavý střih lichotí každé siluetě a trojúhelníkové košíčky zdobené výšivkou zdůrazní dekolt. Něžná a elegantní košilka Ariadna je jasnou volbou pro každou ženu, která se nebojí ukázat svou něžnou stránku.

Další články

Načítám