Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) pláče štěstím. Ve čtvrtek ráno se totiž dozvěděla dojemnou zprávu, která ji dostala do kolen. Její dcera Zuzanka má konečně zdravé kyčle a nebude muset na operaci, která jí vážně hrozila. „Byla jsem s dcerou Zuzankou na kontrole a doktor nám řekl, že Zuzanka už má vše zahojené, že má krásně vyvinutá jadérka kyčlí. Už jí tedy nehrozí zásah chirurgů,“ svěřila Super.cz dojatá Eva.

Ještě nedávno přitom musela maličká holčička nosit speciální postroj. „Byla jsem bezmocná. Zuzance dečka hrozně vadila a bolelo mě u srdce, jak plakala. Málem jsem toho doktora objala, když mi tu radostnou novinu prozradil,“ říká Decastelo. Právě její pečlivost, kdy dečku dceři kromě koupání snad nikdy nezapomněla nasadit, pomohla k tomu, aby se Zuzanka vyhnula operaci. „Jsem ráda, že v tom parnu už se nemusí Zuzanka péct v té dečce. Jsem skutečně nesmírně šťastná,“ uvedla.

Se svou krásnou dcerou má teď velké plány. „Konečně jí budu moci dávat všechny ty princeznovské šatičky, které zůstávaly ve skříni stranou, protože s roztáhnutými nožičkami by se do nich nevešla,“ těší se Eva Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám