Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) zbožňuje lyžování ve Špindlerově Mlýně, kde na zasněženém svahu tráví s rodinkou každou volnou chvilku. Krkonoše si slovenská kráska oblíbila nejen z toho důvodu, že se jí na tamějších svazích skvěle lyžuje.

Ve Špindlu se totiž seznámila se svým budoucím manželem Danielem Volopichem, který se prý na sjezdovkách proměňuje v mužného samce.

„Ta pravá jiskra mezi mnou a Danem proběhla na svahu. On má dvě tváře. Buď je to seriózní a velmi distingovaný právník a jako by až konzervativní a úzkoprsý, ale potom úplně pookřeje a na lyžích se z něj stane jiný člověk. Úplně se v něm rozhoří oheň a je z něj temperamentní muž, samec, který to tam valí a úžasně mu to jde,“ chválila Verešová svého muže v pořadu TV Joj Sladký život.

Aby Volopich krásnou modelku sbalil, musel použít i jiné triky než lyžařské umění. Verešová přiznala, že ji Volopich "odzbrojil" panáky.

„Musím kápnout božskou, jak se říká, manžel mě opil, na ten okamžik nikdy nezapomenu. Od té doby už nikdy nebudu chtít hruškovici. Ale zase si myslím, že manžela už nikdy neopustím,“ přiznala se smíchem modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám