Hlavní obsah
Článek

Vzal pevně otěže do svých rukou! Sedmiměsíční manžel zesnulé Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) se rozhodl, že uctí památku své ženy velkofilmem a už si prakticky plácl s bohatým producentem, kterému se nápad líbí. Podle našich informací by přes partnery byl ochotný do snímku vrazit klidně i sto miliónů korun!

„Za ty tři roky s Ivetou toho vím o jejím životě opravdu hodně. Nedávno jsem sledoval dokument o Marilyn Monroe a Iveta byla něco podobného, moc se mi to líbilo a budu rád, pokud se film o ní natočí,“ řekl Aha! vdovec.

Sám už si vybral i představitelku hlavní role v opakování dnes již historické soutěže Chcete být milionářem?. Jednou v něm vystupovala jistá paní Ivana, která je Ivetě velmi podobná. Na dvojče zpěvačky, Ivanu Bartošovou, Rychtář prý vůbec nepomyslel.

Producenta sice zastihl v době výrazného duševního neklidu, ale ten přesto o filmu vážně uvažuje. „Nějaký film o Ivetě musí vzniknout. Ale po pravdě, i když tam je těch pravd hodně. Prostě udělat poctu, ale v rámci možností objektivní. Podle mě by na to přišlo do kin milión lidí. Hledáme autora scénáře,“ uvedl na své sociální síti s tím, že tvůrci budou muset vyzpovídat desítky až stovky lidí a podle toho si pak utvořit celkový obrázek.

Reklama

Další články

Načítám