Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec a zpěvák David Hasselhoff (62) je dvojnásobným otcem. Z manželství s herečkou Pamelou Bach má dvě krásné a dnes již dospělé dcery. Čtyřiadvacetiletá Taylor Ann s o dva roky mladší Hayley se příležitostně věnují herectví a modelingu.

Starší z dcer na sebe upozornila už v roce 2007, kdy zveřejnila skandální nahrávku svého opilého otce, kterak se polonahý válí po podlaze hotelového pokoje v Las Vegas a snaží se sníst cheeseburger. Představitel záchranáře Mitche Buchannona měl tou dobou s alkoholem problémy a jeho dcera mu natočením a následným uveřejněním videa připravila léčbu šokem, která se skutečně neminula účinkem. Hasselhoff měl z ostudy kabát.

To mladší Hayley se pokoušela uchytit u filmu, ale bez větších úspěchů. Zato na poli modelingu se jí daří. Se svou statnou postavou a poprsím velikosti čtyři se stala vyhledávanou modelkou nadměrných velikostí. Předvádí například i spodní prádlo pro značku Wilhelmina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám