Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když herci vyprávějí, že jsou schopni odehrát představení ve čtyřicítkách horečkách, se zlomenými žebry nebo s angínou, kdy se jim mandle v krku proměnily v tenisáky, nechce se nám tomu věřit. Ale bývá to pravda a tady máme další příklad. Jen díky velmi výrazné vrstvě líčení se nelekli diváci muzikálu Fantom opery zpěváka, jenž tam zpívá operního pěvce. Měl šíleně opuchlou tvář.

V civilu už to bylo podstatně horší. Pavel Rudolf Plasche měl spodní čelist tak oteklou, že byl opravdu k nepoznání. "Jsem totiž po vážné mikrochirurgické operaci v ústech, kde mi řezali dáseň pod třemi zuby, neboť jsem tam měl velký zánět až do kosti," vysvětloval Super.cz. Už čtyři dny po operaci ale musel odehrát hned tři představení, kde hraje operního tenoristu Ubalda Piangiho.

"V tomto stavu to bylo téměř nemožné, ale přes všechny prášky a antibiotika jsem to nakonec dokázal, a dle kolegů to bylo ještě lepší než jindy a dle Mariana Vojtka bych měl zpívat pod prášky pořád," vyprávěl zpěvák s tím, že už je i po dalším zákroku. "Znovu mne operovali, jelikož nastaly komplikace a ten samý zákrok jsem podstoupil ještě z druhé strany dásně. Další představení mám hrát 6. února a doktoři tomu tedy nakloněni nejsou," doplnil.

Pavel Rudolf Plasche přetrpěl týden v horečkách nad 38,5 stupňů, bolestí téměř nespí, nic prý nejí, pouze mixované ovoce, pije bylinkové čaje od maminky, která je bylinkářka. "Ale za těch deset dnů, co s tím mám tohle trápení, jsem zhubl deset kilo, což je asi jediná pozitivní věc," doplnil.

Reklama

Další články

Načítám