Hlavní obsah
Famous
Článek

Herci Colin Farrell a Ewan McGregor se potkali při natáčení filmu Kasandřin sen. A vedl je režisér Woody Allen, který nešetřil v záběrech mužskou nahotou. Takže se filmaři mohli pokochat rozkrokem Ewana McGregora, o němž se vypráví hotové pověsti. Colin Farrell je jedním z těch, na koho pyj slavného kolegy udělal obrovský dojem. Osmatřicetiletý Ir nechápe, proč se o pět let starší skotský kolega víc nechlubí.

„Nemyslím si, že je Ewan tak hrdý na svůj penis jako většina mužů, kteří jsou stejně vybavení, nebo by mohli být. Myslím, že je to nejlepším vyjádřením jeho vnitřní pokory, že to nenosí jako nějaký odznak cti,“ svěřil Colin v rozhovoru pro magazín Nylon Guys.

Zatímco McGregor by svůj nadprůměrný pyj ukazovat mohl, ale neukazuje – krom řady filmů, k čemuž ho donutili režiséři – Colin ho ukazoval v minulosti často. I když nemusel. V dobách, kdy holdoval drogám a alkoholu se obnažoval v hospodách a chlubil tím, že nemá penis zrovna průměrný. Farrell také natočil soukromé porno s modelkou Nicole Narain, které dodnes koluje na internetu.

Reklama

Další články

Načítám