Hlavní obsah
Článek

Tohle je pro návrhářku Beatu Rajskou (61) splněný sen. Svoje modely bude předvádět na stejné přehlídce v Rusku jako legenda tamního oděvního návrhářství Sláva Zajcev. "Když jsem to nadšeně volala synovi, nevěděl, o koho jde. Ale když si ho vyhledal na internetu, taky byl nadšený. Vždyť je to vlastně takový ruský Lagerfeld," vyprávěla nám první dojmy Beata.

Už dala dohromady pětatřicet modelů ze své kolekce, které vyzkoušela na Veronice Procházkové (37), která je její letošní tváří. "Ale svoje modelky si sebou nepovezu, budu mít půjčené ty ruské a to jsou tak nádherné holky, že budu mít spíš problém, kterou nevybrat," svěřila Beata.

Pokud jde o šaty, které vybrala, přizpůsobila se ruskému vkusu. "Rusky mají rády hodně zdobné věci, takže jsem objednala kila kamenů, aby šaty zářily," vysvětlila, jak své kousky pro Rusko, kde bude mít se Zajcevem společnou přehlídku 20. února, ozvláštnila.

"Šaty už odjíždějí v pondělí autem, protože s námi předvádějí i tři studentky, které mají některé modely hodně rozměrné, takže by nešly převážet v letadle. My odlétáme až 18. února a v Moskvě strávím pět dní. A už se těším," dodala Beata.

Reklama

Další články

Načítám