Hlavní obsah
Článek

V diskuzním pořadu Áčko se vystřídalo několik moderátorů, zmiňme třeba Pavlínu Wolfovou či Honzu Musila. Pro mnohé tou nejzapamatovatelnější však byla Šárka Kubelková, která před necelými pěti lety vyměnila příjmení, ale co se jejího vzhledu týče, tam se toho zase tak moc nezměnilo.

S Šárkou Volemanovou jsme se potkali na tiskové konferenci k pořadu České televize DoktorKA s Kateřinou Cajthamlovou v hlavní roli - roli průvodkyně a moderátorky, o němž jsme již informovali. „Bude to něco úplně jiného pro diváky i pro mne. Musela jsem se naučit hodně nového,“ řekla ke své úloze na tiskovce.

A jakou úlohu v tom hraje Volemanová? Prozradila opět doktorka Kateřina: „Pod bedlivým okem dramaturgyně Šárky Volemanové jsem trénovala, jak správně sedět, stát, pohybovat se, mluvit nebo se ptát. Nebylo to mnohdy jednoduché, ale zvládla jsem to a teď se těším, že DoktorKA se bude líbit divákům a přinese jim hlavně mnoho nového, co se týče zdraví. Protože o něm v tomhle programu jde především.“

Pro Českou televizi Volemanová pracuje od roku 2007. Jako autorka scénářů i moderátorka se podílela na cyklech 13. komnata či Partnerské vztahy aneb Návod na přežití, moderovala talk show Partnerské ladění či publicistické pořady Před polednem a Před půlnocí, autorsky se podílela na cyklu Po stopách hvězd atd.

Reklama

Další články

Načítám