Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne že by Kelly Brook (44) neměla co nabídnout, ale její přednosti už nikoho nepřekvapí. O pozornost si ale říkala krásná neznámá, se kterou se anglická glamour modelka na pláži v Malibu fotila. Když Kelly vyvěsila na Instagram pár jejich společných fotografií, všichni se začali zajímat o její identitu.

Modelka, která se začátkem měsíce zřejmě s novoročním předsevzetím dala na nízko-karbohydrátovou dietu, už zhubla v pase pět centimetrů, přesto na plážových snímcích z tohoto víkendu ‚prodala‘ opět hlavně svůj přírodní hrudník. S půvabnou brunetkou si udělala selfie v květinových čelenkách, kterým prý Kelly doslova propadla.

„Čau!! To jsem já se svou spolubydlící. Tohle děláme, když zrovna neuklízíme nebo neplatíme nájem,“ provokovala Brook z pláže El Matador v Kalifornii.

A s kým že to tedy Kelly při svém pobytu v Los Angeles bydlí? S nepříliš známou herečkou Natalií Loren, která se objevila například v hororu The Brides of Sodom nebo v thrilleru Violence.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám