Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pojí ji důvěrné přátelství snad se všemi českými stylisty, kteří v branži něco znamenají, a tím pádem by mohla jejich služby snad dokonce využívat zdarma. Simona Krainová (51) se ale při nakupování běžného oblečení spoléhá na svůj vytříbený vkus pro módu.

Rozhodně nenakupuje výhradně z aktuálních kolekcí světových módních domů, ale často zabrousí do běžné konfekce a čas od času vyrazí na nákupy do outletu. „Ráda si nakupuju sama. Mám úchylku na outlety, často nakupuju ze starších kolekcí, protože mě baví, že si koupíš věc, která normálně stojí nesmysl, za půlku,“ nechala se slyšet Simona, když shodou okolností fotila kampaň pro outlet.

Zajímalo nás, jestli modelka někdy zavítala do second handu, a dočkali jsme se překvapivé odpovědi. „Vždycky, když jedeme s manželem do Paříže, tak se zastavíme v mém oblíbeném sekáči v Le Marais. Tam mají výborné bundy a kožichy. Strašně to tam smrdí a věci musíš dát několikrát do čistírny, ale mám na to vždycky strašně moc komplimentů od kamarádů. Všichni si myslí, že je to novinka z nějakého vyhlášeného módního domu, a já se přiznám, že je to ze sekáče,“ říká Simona, kterou prý ale v českých obchodem s módou z druhé ruky nepotkáte. „Znám pár sekáčů ve světě, kde vždycky něco ulovím. Ale v těch českých se moc nezdržuju.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám