Hlavní obsah
Článek

Rozhodně by se nemělo stávat, že se model z kolekce předváděné na přehlídce objeví zároveň na osobě, která módní show navštíví. Někteří by tuto skutečnost označili dokonce za trapas, neboť hlavní pozornost veřejnosti se má upírat právě na premiérově předváděné kousky na mole. Donatella Versace ale boří zaběhnuté konvence v nejrůznějších formách a v neděli v rámci pařížského Fashion Weeku zničila i tento úzus.

Jednoho z čestných hostů, herečku Kate Hudson, nechala slavná módní návrhářka obléknout do stejných šatů, které na přehlídkovém mole předváděla Eva Herzigová (51).

Rozhodně nepřipadá v úvahu, že by šlo o omyl, ale jistě se jednalo o designérčin promyšlený kalkul. Donatella je pověstná tím, že k propagaci své značky velmi ráda využívá slavné osobnosti. Musela si být dobře vědoma toho, že se stejných šatů na dvou slavných kráskách chytnou média, a zajistí jí tak publicitu.

Návrhářka chtěla dát nejspíš jasně najevo, že o Haute Couture šaty z nejnovější kolekce, které vznikají vždy pouze v jednom vyhotovení, je takový zájem, že se formálnější verze šatů pustí do prodeje v maloobchodu.

Dlužno dodat, že oblíbená hollywoodská herečka neoblékla naprosto totožné šaty, ve kterých zářila slavná česká kráska. Ve skutečnosti verze šatů Kate sahala pod kolena a oproti přehlídkovému modelu tak provokativně neodhalovala stehno.

Které dámě rudý model sekne víc?
Evě Herzigové
16,9 %
Kate Hudson
83,1 %
Celkem hlasovalo 20759 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám