Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli jsme viděli pilotní díl nového seriálu Všechny moje lásky a nemohli jsme si nevšimnout, že se v něm skoro stejně často jako představitelka hlavní role Veronika Žilková (62) objevuje půvabná brunetka, která spolu s ní hrála i v seriálu Vyprávěj.

I ten psal Rudolf Merkner, jenž se v průběhu natáčení stal manželem Jany Bernáškové, která mu posléze porodila i syna Theodora. "Tenhle seriál je pro mne návratem z mateřské dovolené. Je skvělý, s kvalitním scénářem, strašně mě baví, mám v něm báječnou roli, takže jsem nadšená," pěla Jana ódy na manželovo dílo.

"Ze začátku ještě není úplně poznat, jak půjdou dějové linky, ale ujišťuji vás, že nemám první, druhou ani třetí hlavní roli, takže mne nikdo nemůže podezřívat z toho, že bych tady byla díky protekci. Mám střední roli, na kterou se svým naturelem velmi hodím," upřesnila Jana, jak to vlastně s její přítomností v seriálu je.

Nevyčetla manželovi, že ji neobsadil do větší role? "Na to si doma nehrajeme. Ani do jedné jsem se nehodila, a tím to bylo jasně dané, takže tam nejsem. Když se na roli hodím, tak ji dostanu. Máme to jednoduché," vysvětlila Bernášková.

Kromě natáčení seriálu musí zvládat i péči o domácnost a hlavně děti. Dcera Justýna chodí do školy, ale synovi jsou sotva dva roky. "Děti jsou šťastné, spokojené, najedené a čisté. Ale je to náročné, protože k natáčení jsem měla i premiéru v divadle. Sociálku ale ještě volat nemusíte," smála se herečka.

Reklama

Další články

Načítám