Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V novém díle amerického televizního cyklu My Strange Addiction (Moje zvláštní závislost) se podělí o svůj příběh i sedmadvacetiletý Kevin z Chicaga, který tvrdí, že se nemůže vzdát touhy nosit sádru. Zafixovat si nenechává pouze končetiny, ale dokonce i celé své tělo, ačkoli žádnou zlomeninu nemá.

Za svůj neobvyklý fetiš utratil už přes 50 tisíc dolarů, tedy více než 1,2 miliónu korun. Oblíbené jsou u něj rovněž různé odlitky ze sádry, které používá na paže i nohy, případně si tvoří bandáže z obvazů po celém těle. Stahující pocit jej uspokojuje. Zatímco dřív svou závislost praktikoval převážně v soukromí domova, poslední dobou si nemůže pomoci a často se svými sádrovými proprietami vyráží i ven.

U Kevina vše začalo ve dvanácti letech, kdy si na in-line bruslích po pádu zlomil ruku. Tehdy poprvé okusil nošení sádry, ale že u něj něco není v pořádku, se projevilo ještě mnohem dřív. Od šesti let se totiž s oblibou balil do toaletního papíru. Jeho snové rande přitom je, že vyrazí s dívkou ven celý omotaný v obvazech.

Od této obsese jej neodradila ani přítelkyně Samantha, která mu dala ultimátum - buď sádra, nebo ona. Kevin sice nejdřív projevil snahu a navštěvoval terapeuta, ale nakonec se rozhodl pro svou vášeň.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám