Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skoro to vypadalo, že Leona Machálková (56) si před odchodem do pořadu Aleše Cibulky zapomněla obléknout sukni a vyběhla jen v tunice, tak krátké byly její šaty. Mohla by v nich konkurovat i Agátě Prachařové (38), která podobnou délku zvolila na nedávný večírek. I jí se Veronika Žilková (62) ptala, zda sukni nenechala doma. Naštěstí ani jedna z nich není taková exhibicionistka.

Řeč u Cibulky byla o muzikálu Dracula, který měl premiéru před dvaceti lety a letos se znovu chystá na jeviště. Machálková byla jednou z jeho tehdejších hvězd - hrála Adrianu - a ani v nové verzi nebude chybět (vrátí se jako Loraine). Pár historek o slavném muzikálu přidali také Daniel Hůlka (55) (titulní role tehdy i nyní), Tomáš Trapl (šašek, sluha, profesor), Hanka Křížková (nymfa) nebo Daniela Šinkorová (51) (Adriana).

Zpěváci mimo jiné zavzpomínali na jednoho z autorů Draculy Karla Svobodu (†68). „Chodil na zkoušky pravidelně, hlídal si nás a chtěl, aby to bylo odzpívané tak, jak to napsal. Dneska už se to vytrácí a hercům se stává, že nemohu-li nahoru, zazpívám to dole, a co nedám vůbec, to řeknu,“ míní Machálková.

Doufejme, že ‚nového‘ Draculu, jenž se bude hrát v Hudebním divadle Karlín, budou všichni interpreti zpívat tak, jak by Svoboda schvaloval.

Reklama

Další články

Načítám