Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Miluje svoje tělo, přestože patří k těm nejrozsáhlejším v českém šoubyznysu. Na to, že má slušný základ a může tóny vytahovat rovnou z podlahy, je náležitě pyšná. Teď se mladičká zpěvačka Leona Šenková (21) pochlubila těhotenskou fotkou. Možná měla vypadat roztomile, když ukazovala botičky pro toužebně očekávané děťátko, ale působí to spíš jako momentka těsně před chvílemi rozkoše!

Leona Super.cz fotografii poslala, aby ukázala, jak se na dítě těší. Rozčílily ji totiž hlasy, že si kazí v útlém věku život a také kariéru zpěvačky. Ona sama ale tvrdí, že podobné lidi vůbec neposlouchá a plně se bude věnovat mateřství i kariéře.

„Také mě naštvalo, když o mně někdo šířil drby, že jsem potratila. Tak snad teď už každého přesvědčím o tom, že je to jinak,“ dodala pro Super.cz

Leonu čeká kromě posledních pár týdnů těhotenských radostí a strastí také natáčení singlu a desky. Fanouškům slibuje, že se mají na co těšit. Jen co se vyléčí ze současných zdravotních komplikací, pustí se tvrdě do práce. A pak rovnou do rození. Tak držíme palce!

Reklama

Další články

Načítám