Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britský herec, komik a moderátor Russell Brand (36) má za manželku jednu z nejkrásnějších zpěvaček současnosti Katy Perry (26). On sám se však příliš sexy vypadat zřejmě nesnaží. Již několikrát byl spatřen pouze ve spodním prádle a pokaždé holdoval klasickým bavlněným bílým trenkoslipům. Naposledy si pouze v nich vyšel na terasu, kde dlouze telefonoval a pohled na jeho rachitické tělo a vytahané slipy nebyl nikterak vzrušující.

Brand během telefonování na terase jedné z budov v centru New Yorku minulý týden vystřídal mnoho poloh. Po chvíli jej už nebavilo stát na místě, tak se procházel po dřevěné podlaze, poté si sedl na lavici a nakonec si na ní i lehl.

Známý komik v současnosti čelí dalšímu obvinění z podvádění Katy. Ta jej podezřívala z nevěry ještě v době, kdy spolu chodili, ale nakonec zřejmě neměla dostatek důkazů a Russellovi, který byl dříve alkoholik a dokonce užíval heroin, uvěřila. Vloni koncem října se za něj v Indii provdala. Russell jí však dělá různé seky, například když na svůj Twitter poslal nelichotivou fotografii rozespalé Katy bez make-upu. Zpěvačka si přitom velice zakládá na svém vzhledu a na veřejnosti se nenalíčená zásadně neukazuje.

Související témata:
Telefonování

Reklama

Další články

Načítám