Hlavní obsah
Článek

Osobně se společnosti nevyhýbá, ale své děti vodí Linda Finková na společenské akce jen minimálně. Na prezentaci nové kolekce šperků známého výrobce bižuterie s krystaly ale přivedla svého syna Matyáše.

Přijít na takovýto druh akce s šestiletým dítětem nebyl prý úplně záměr. „Doprovází mě můj syn, protože musí,” nechala se slyšet zpěvačka a manželka Richarda Genzera (57), s nímž ovšem nežije. „Myslím si, že děti na takové akce nepatří, respektive se nudí. Vzala jsem ho sem jen proto, že je nemocný a má poslední den, kdy nejde do školy. Byli jsme na kontrole u paní doktorky a cestou jsem ho sem vzala,” vysvětluje Linda a jedním dechem dodává: „Děti na takové akce neberu. Dcera mě začala doprovázet, až už byla velká a sama si o to řekla.”

Dlužno dodat, že Lindin syn na akci s módním akcentem nebyl zas tak úplně mimo mísu. I přes svůj útlý věk velmi dbá na to, co si oblékne, a na prezentaci si chtěl vybrat dokonce nějaký pánský šperk. „Syn řeší, co na sebe, od tří let. Vždycky je čtvrthodinová debata, co si vezme na sebe a co ne,” říká Linda.

Mají snad potomci Lindy Finkové lepší vkus než ona sama? „Každý má lepší vkus než já,” směje se Linda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám