Hlavní obsah
Článek

V roce 2012 zvítězila v České Miss nejen díky svému sympatickému úsměvu, ale také proto, že díky krátkému sestřihu byla nepřehlédnutelná. Gabriela Kratochvílová (34), která se nyní věnuje také moderování zpráv, si toho je dobře vědoma, a proto si vlasy doteď pravidelně zkracuje. Když se tedy na přehlídce aktuální kolekce Natali Ruden objevila na mole sošná brunetka s drdolem o velikosti fritovacího hrnce, tak v ní jen málokdo poznal právě Gábinu.

Aby modelka ladila se svými stejně učesanými dlouhovlasými kolegyněmi, tak jí kadeřnice pomocí příčesků vytvořily na hlavě barokní účes. „Kadeřnice byly velmi šikovné a dokázaly vytvořit z mých krátkých vlasů neuvěřitelný drdol. Stačí jen pérka. Nahoře mám vlasy delší, a tak bylo za co přichytit ty prodloužené vlasy. Takzvaně to tam prodloužily, zamotaly, natupírovaly, nalakovaly a bylo to tam."

Zkušenost z přehlídky ale v Kratochvílové nevyvolala touhu po dlouhé hřívě. „V poslední době jsem měla hodně málo času a ke kadeřnici jsem se dostala až po dvou měsících, a tak se to blížilo k takovému polo mikádu. Mně ale delší vlasy nesluší, já se v nich necítím. Myslím si, že se k dlouhým nikdy nevrátím,” nechala se slyšet nejsympatičtější Miss posledních let.

Reklama

Další články

Načítám