Hlavní obsah
Článek

Muzikálová a seriálová herečka nás svým outfitem opět nezklamala. Když jsme mezi dalšími pozvanými tvářemi na seznamu potvrzených hostů na párty k uvedení nového parfému uviděli i Michaelu Doubravovou, už dopředu jsme tušili, že si módní policie smlsne. A nespletli jsme se.

Míša se právě vrátila z Londýna, kde se pustila do výhodných nákupů. "V Londýně jsem byla za účelem inspirace, abych se poučila na muzikálech, které se tam uvádějí. Chtěla jsem vidět, jak to vypadá v zahraničí. A protože jsem tam byla se třemi chlapy, což bylo občas k nevydržení, musela jsem si to občas vykompenzovat nakupováním," svěřila nám Míša.

"Utratila jsem dost, ale radši jsem si to nepřepočítávala. Ale rozhodně to bylo mnohonásobně víc, než jsem chtěla. A to byly všude výprodeje, takže výhodné koupě, které tam nešlo nechat. Ani mi nezbyly peníze na nájem, takže ho musel celý zaplatit přítel, ale příští měsíc zase zaplatím já," přiznala.

V Anglii se inspirovala i módou, ta česká se jí zdá na její vkus příliš usedlá, což Míša rozhodně není. "Já mám celkově ráda módu, a čím bláznivější, tím lepší. A čím víc mne kritizují, tak tím víc bláznivě se oblékám. Nakoupila jsem tam takové oblečení, které bych v Praze nesehnala, a už se těším, co na to řeknou v módní policii," provokuje herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám