Hlavní obsah
Článek

Když se křtila temná verze roky známého parfému, byl předepsán neobvyklý dress code. Nás zajímalo, co si pod pojmem rock chic představují známé tváře českého šoubyznysu, a hlavně to, jak podle nich vypadá opravdový rockový život. A kdo si opravdu vyzkoušel známé sex, drogy a rokenrol?

Modelka a bloggerka Michaela Štoudková (38) vyřešila dress code pomocí křiváku, jinak zvolila spíš elegantní model, ovšem s odhaleným bříškem. Žádný rocker by neodolal. A ani Míša sama neodolala rockovému životu. "Je bláznivý a bohémský a kolem dvaceti jsem tomu trochu propadla. Vydrželo mi to tak dva roky," přiznala.

Jako na jakoukoliv jinou párty přišla oblečená zpěvačka Kateřina Mátlová. Chtěla působit žensky a v šatech se cítí lépe, ale aspoň vybrala kožené. "Myslím, že rockový život je velmi pestrý, ze dne na den, žádné velké plánování budoucnosti. Když je to umělec, tak ho režim nějakým způsobem koriguje, ale jinak je o tom teď a tady. Já sice plánuju, ale nakonec je všechno jinak, tak bych od toho mohla upustit," míní Katka.

Rockový styling se poněkud vymkl i Kateřině Kristelové (44). V bílém sáčku působila jako zjevení odjinud, i když ona sama ostatní označila jako účastníky pohřbu. "Já beru jako rockera Prince, což je asi úlet, protože je spíš funky král. Tak jsem v tomhle sáčku jako z 80. let, něco mezi Madonnou a Princem," krčila rameny Kateřina.

Zato na téma rockový život se rozpovídala dost. "Já myslím, že ho v českém šoubyznysu trochu žijeme. Ale představuju si ho tak, že nepracuješ, vstáváš, kdy chceš, pak dáš dítě do školky, pak jdeš na nějaký večírek, kde dostaneš dárky, pak ti zavolá nějaký frajer, nějaký lovec skalpů, ty ho odmítneš, dáš si šampaňské, probudíš se v limuzíně a jdeš si vyzvednout dítě ze školky," nebyla k zastavení moderátorka.

Renata Langmannová (37) si ke správnému dress codu pomohla koženou bundou, kterou se podle ní nedá nic zkazit. A o rockovém životě sní. Přála by si ovšem být opravdovou rockovou hvězdou. "Jednou bych chtěla zažít stát na pódiu a vědět, že se na mne dívá, poslouchá a žere mě dvacet tisíc lidí. Ale s mým zpěvem to asi nehrozí, i když něco bych asi zazpívala, ovšem hlas školený nemám," připustila.

Jediný opravdový rocker, s nímž jsme mluvili, byl Václav Noid Bárta (43), jenž se nad outfitem nezamýšlel. "To je jediný dress code, který s obsahem své skříně mohu bez problému splnit," smál se. A proti charakteristice rockového života vehementně protestoval.

"Rockový život se od normálního moc neliší, protože rockeři jsou taky normální lidi. To neznamená, že každý rocker musí být ožrala, feťák a musí spát se sto ženami za týden. To může dělat i byznysmen nebo opravář automobilů. Rock je spíš o energii, o tom, jak se člověk vyjadřuje, jak se projevuje, že je možná trochu voráchlejší než ostatní," myslí si Vašek.

A jak pojali oblečení na večer někteří z dalších hostů párty, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám