Hlavní obsah
Famous
Článek

Pětadvacetiletý Američan vystupující anonymně jako Diphallic Dude vydal letos knihu Double Header, v níž popisuje život se dvěma penisy. Správně řečeno se dvěma nadprůměrnými penisy. Zatímco většina mužů se musí smířit s jedním pyjem kolem patnácti centimetrů v erekci, on má hned dva dlouhé pětadvacet centimetrů. Ve své knize líčí také zkušenosti s pohlavními partnery. Jako bisexuál spí s muži i ženami. Zatímco mezi ženami ho šedesát procent odmítá kvůli jeho vrozené anomálii, mezi muži ho neodmítl zatím žádný.

„S takovým obrovským množstvím negativity ve světě je úžasné, když můžete přinést na stůl něco pozitivního,“ prohlásil Diphallic Dude, když vydal knihu. Tvář ale na veřejnosti odhalit odmítá. A není divu. Bojí se totiž toho, že by byl už navždy jen tím podivínem se dvěma velkými pyji.

Ještě před několika týdny tvrdil, že žije ve vztahu s mužem a ženou. Ve třech. Jenže když se začal víc prezentovat na internetu a vydal knížku, jeho partneři se zalekli a rozešli se s ním.

Diphallic Dude ve své knize odhaluje nejen to, že mu nikdy žádný muž na nabídku sexu neřekl ne. Přiznává také, že loni v únoru podstoupil operaci, která jeho levý penis uvolnila z podbřišku tak, aby byl stejně velký jako ten pravý. Oba teď mají shodně deset palců - pětadvacet centimetrů.

Dvojnásobně obdařený muž má nejen dva obří pyje, ale podle vyšetření také extrémně velkou prostatu. „To vysvětluje to, proč tak moc ejakuluju,“ tvrdí.

Reklama

Další články

Načítám