Hlavní obsah
Článek

Patnáct let byla hvězdou Novy a také kolegyní Lucie Borhyové (46), s níž se střídala v moderátorském křesle, teď ale řeší úplně jiné starosti. Jak Super.cz zjistil, ve čtvrtek ráno měla Jana Adámková těžkou bouračku, se zraněními skončila v nemocnici!

„Vážná dopravní nehoda se stala krátce po sedmé hodině ranní na silnici první třídy č. 3 u obce Horusice, kde se střetly dva osobní automobily továrních značek Škoda Octavia a Opel Astra. K nehodě vyjela osádka cisterny profesionálních hasičů ze stanice Soběslav. V době jejich příjezdu se v havarovaných vozech nacházely tři zraněné osoby. Hasiči provedli u aut protipožární opatření a okamžitě zahájili vyprošťovací práce,“ stojí ve zprávě hasičů z jižních Čech, kteří všechny tři osoby museli z těžce poškozených vozů vystříhat. Svou účast při nehodě Super.cz potvrdila i moderátorka.

„Byla jsem účastníkem těžké autohavárie, kdy došlo k čelnímu střetu vozidel poté, co mi mladá řidička náhle vjela přímo do protisměru,“ napsala nám žena, která je podle našich informací hospitalizovaná v nemocnici se zlomeninou bérce. „Nezlobte se, ale svůj zdravotní stav nechci komentovat,“ uvedla k tomu.

Jak je vidět na fotografiích, vozidla opravdu dopadla neslavně a je skoro zázrak, že nikdo nepřišel o život.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám