Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V Národním divadle se dějí velké věci! Nový šéf činohry Národního divadla Daniel Špinar se rozhodl omladit soubor a zdá se, že na odstřel může být třeba velká divadelní i seriálová a filmová hvězda Igor Bareš (57).

„Jestli končím v Národním? To se musíte zeptat pana Špinara. Je pravda, že se všemi vede pohovory, každý se dozví něco jiného. V mém případě není nic rozhodnuto. My máme za deset dní další schůzku. Přestože si myslím, že každá změna je k horšímu, asi bych se takovou situací netrápil. V Národním jsem byl řadu let, alespoň bych si odpočinul,“ řekl Super.cz Bareš, který vzápětí popřel informace Blesku, který se zprávami o čistce ve Zlaté kapličce přišel jako první, že by se ocitl v případě vyhazovu na mizině. A s ním i celá jeho rodinka.

„Platy v Národním jsou malé, stačí sotva na složenky. Naše rodina by tím opravdu moc neutrpěla. Mám řadu dalších projektů,“ upřesnil.

A jako mylné se ukazují také zprávy o tom, že by prý měla končit jeho žena, Antonie Talacková, se kterou má dvě děti (druhé se narodilo teprve nedávno). „Zatímco já měl 0,8 úvazku, má manželka stíhá i při mateřství celý. A dokončí určitě tuto i další sezónu,“ dodal herec.

Z Národního odchází prý už jistojistě Jan Hartl, Jan Kačer, Miluše Šplechtová nebo Hana Ševčíková. Ostatní hvězdní herci jsou ale prý také v ohrožení a vyhazov se může týkat až deseti dalších umělců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám