Hlavní obsah
Článek

Herečku Dagmar Patrasovou (67) jsme potkali na představování nové kolekce luxusní bižuterie, ale místo toho, abychom rozebírali krásu šperků, hned jsme se dostali na téma zkrášlování jiného typu - na plastické operce. Snímky Dády, jak si nechává do obličeje implantovat nitě k pozvednutí kontur obličeje, totiž obletěly všechna média.

"Myslím, že je to jen jedna velká bublina. Jestli narážíte na ty nitě, tak to bylo v létě. Je to ale dost zajímavá věc, když se povede a je šikovný chirurg. Jen se vám injekcí nastřelí nit do obličeje a ona se tam vlastně promění v kolagen," popsala laicky proceduru, kterou vedle botoxu podstoupila.

"Bylo to hrozně dramaticky podáváno, ale není tam žádné řezání. Docela mě to naštvalo. Vždyť to vlastně nebyla ani operace, ale jenom ambulantní zákrok. Co se těch opravdových týče, byla jsem jen na víčkách, ale to už je deset let a pořád mi drží. Proto jsem tuhle operaci doporučila i manželovi, ale ten byl na rozdíl ode mne nejen na horních, ale i na spodních víčkách," upřesnila.

Patrasová se na akci potkala se zpěvačkou Lindou Finkovou, se kterou mohly probrat proceduru, kterou Linda absolvovala dokonce dopoledne před tím. "Zkusila jsem plazmu, kdy mi do obličeje napíchali moji odstředěnou krev. Ještě jsem oteklá, ale snažila jsem se to zapatlat make-upem," svěřila Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám