Hlavní obsah
Článek

Mladinká talentovaná zpěvačka Elis - Eliška Mrázová, která zaujala fanoušky hudby nejen originálním zpěvem a hrou na ukulele, ale i vlastními songy, se rozhodla dokončit autoškolu, a to se jí napopáté konečně podařilo.

Tento úspěch srovnatelný, dle slov Elis, se ziskem titulu Objev roku Český slavík 2014, se zpěvačka rozhodla oslavit první samostatnou jízdou vlastním autem na koncert a posléze lyžovačkou na horách. Zatímco koncert byl vyprodán a dopadl na jedničku, podstatně horší známku by Elis bezesporu dostala za nepozornou jízdu v zasněženém terénu.

Ještě plná dojmů z koncertu a premiérového úspěchu připravovaného singlu, který už počátkem února představí posluchačům, zapomněla na řízení a auto zaparkovala do sněhové závěje.

Naštěstí se vše obešlo bez zranění a díky ochotným hasičům, kteří s pomocí těžké techniky vůz vytáhli na silnici, se Elis opět vrátila dobrá nálada a my se můžeme těšit na novou píseň, která prý bude úplně jiná než valentýnský hit Depressing Valentine, se kterým před dvěma roky vstoupila do velkého hudebního světa.

Reklama

Další články

Načítám