Hlavní obsah
Článek

Svatba nejkrásnějšího páru Hollywoodu Brad Pitt (60) a Angelina Jolie (48) je otázkou týdnů či měsíců. S touto bombastickou zprávou ve čtvrtek přišel týdeník Us Weekly.

Slavný pár ale podle něj nechce velkolepý obřad, jaký třeba Brad uspořádal, když si v roce 2000 bral svou hereckou kolegyni Jennifer Aniston. Ačkoliv je tehdy svatba vyšla na asi milión dolarů (přes 17 miliónů korun, vztah se jim příliš nezdařil. Manželství po šesti letech skončilo fiaskem.

Tentokrát ale má být vše jinak. Brad a Angelina se podle magazínu chtějí vzít v romantické kapli ze 16. století ve svém hradě Miraval v Provence na jihu Francie. Obřad prý má být skromný a má se odehrát „neformálně a v úzkém kruhu“.

Brad a Angelina dříve tvrdili, že se nevezmou do doby, dokud nebudou v celých spojených státech povoleny sňatky lidí stejného pohlaví. Změnit názor je ale přesvědčilo jejich šest ratolestí, které je chtějí vidět navždy spolu.

„Děti se ptají na svatbu. Znamená to pro ně hodně. Je to něco, nad čím bychom se měli zamyslet,“ citoval herecký pár už v květnu The Sun.

Pitt a Jolie mají tři vlastní děti - Shiloh (5) a dvojčata Knoxe a Vivienne. Další tři - Maddox (9), Pax (7) a Zahara (6) - jsou adoptované.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám