Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikál Michala Davida (63) měl v Divadle Broadway premiéru před deseti lety a hrál se úspěšně několik sezón. V roli d´Artagnana tam hrával dokonce manžel Daniely Peštové (53) Paľo Habera (62). Nyní se vrací na jeviště, ale z původního obsazení čtyř mušketýrů zůstal jediný matador - Pepa Vojtek (58).

Původně měl roli alternovat ještě s Petrem Kolářem (56), nakonec se ale rozhodl, že všechna plánovaná představení zvládne sám. Porthose hraje Stanislav Hložek, který už tuto roli hrál, Aramise Jan Ryšavý.

Nás ovšem nejvíc zaujal nový d´Artagnan, pro kterého, jak nám už na konci roku prozradil, je tahle role vysněná. Jeden z největších mladých fešáků české muzikálové scény Jan Kopečný si užívá už zkoušky.

„Jako kluk jsem zhltnul Dumasovy Tři mušketýry za pár dní, viděl jsem párkrát i film, no a co mám povídat, d´Artagnan byl mým oblíbeným hrdinou. Teď se mi splnil sen a hraji ho v muzikálu Michala Davida na Broadwayi. Co víc si přát? Díky za tu nabídku, je to pro mě čest vystupovat s řadou pěveckých hvězd a být v partě, která je naprosto pohodová,“ prozradil.

Reklama

Další články

Načítám