Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že se korpulentní zpěvačka Dannie na začátku roku pustila pod odborným dohledem do hubnutí, Super.cz informoval. A právě jeden ze snímků, které jsme zveřejnili, je pro ni impulzem, že rozhodně musí pokračovat dál a nepodvádět. "Když jsem ho viděla, schovala jsem hlavu pod peřinu a brečela," přiznala nám Dannie.

Zpěvačka prý za čtrnáct dnů zhubla deset kilo tuku a nabrala tři kila svalů, což nám přišlo skoro nepravděpodobné. "Taky jsem se divila, ale na druhou stranu mám opravdu velkou nadváhu, tak je to docela logické. Cítím to i na oblečení, i když ho mám většinou elastické," smála se zpěvačka.

Domnívali jsme se, že se s méně kily cítí lépe. "Já se ale cítím pořád stejně. Líp se budu cítit, až mi bude oblečení, které se prodává v běžných obchodech. Doposud jsem sháněla věci spíš v cizině," svěřila.

Dodržovat režim, který nastolila v hubnoucím programu, se snaží i nadále, i když to není lehké. "Nejhorší je asi připravovat si třikrát denně jídlo, ale kamarád, který byl na programu se mnou, a taky se tam s ním ještě na týden vrátím, mne podporuje, abych nepolevila," vysvětlila.

S kolika kily chce zatočit, se ale brání říct. "To je snad horší, než když se ženy zeptáte na věk, otázka, kolik jsem vážila, když jsem s hubnutím začala. Zvlášť tehdy, když bych to měla říct veřejně. To je jako bych vyprávěla, jaký mám sex s partnerem. Takže budu říkat jen to, kolik jsem zhubla," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám