Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jedna z nejkorpulentnějších zpěvaček Česka, která má za dva měsíce porodit potomka, zažívá vážné a nepříjemné zdravotní trable!

„Musela jsem zrušit natáčení singlu, musím jen ležet. Beru léky a bojuju. Naštěstí lékař mě uklidnil, že miminko to nijak nezasáhlo, tak jsem si oddechla,“ svěřila se Super.cz Leona Šenková (21). Přesné zdravotní potíže ale odmítla specifikovat, nicméně každá choroba v těhotenství pro dítě může znamenat nebezpečí.

Majitelku parádního hlasu kromě toho trápí ještě jedna věc. Okolí jí prý nevybíravě vtlouká do hlavy, že si zbytečně kazí dítětem kariéru. „Říkají, že nemám tušení, co to je mít dnes dítě. Docela mě to mrzí, žádná prvorodička neví, do čeho jde, ale já si myslím, že žena, která děti mít může a nechce, právě neví, o co přichází,“ tvrdí a jedním dechem odmítá i spekulace o potratu.

„Nechápu, jak lidi můžou být tak zlí a závistiví. Spousta hereček a zpěvaček se mateřství vzdala kvůli kariéře, já to tak ale nemám. Obojí se dá skloubit. Kariéru rozhodně neuzavírám,“ dodala rozzlobená zpěvačka.

Ta teď doufá, že se její zdravotní stav co nejdřív zlepší a do porodu bude moci pokřtít nové cédéčko a dotočit singl Balada o červených slzách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám