Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) se po delší době objevila ve společnosti po boku svého o patnáct let mladšího manžela Petra Poláka, s nímž má téměř pětiletého syna Theodora.

Páreček se na premiéře filmu Babovřesky 3, kde si Polák zahrál, neustále držel za ruce, a dokonce před fotografy předvedl vášnivý polibek.

„Petr byl na mém koncertě, který jsem měla po pětadvaceti letech opět se skupinou Stromboli, a i když jsem si nebyla tak úplně jistá, zda ho tahle muzika vezme, ráda přiznávám, že byl nadšen, jak mi řekl. Byla jsem šťastná, že se nám comeback vydařil a že se partnerovi líbil. Teď je na mně, abych i já byla porotcem. Petr se mi jako herec v Babovřeskách 2 hodně zamlouval a předpokládám, že i v tomhle dílu bude neméně dobrý, nebo spíš ještě lepší,“ prozradila spokojená Bára, jež si s manželem o práci často povídá.

„Nejsme konkurenty, nezávidíme si ani nedštíme síru. Jsme schopni si věci vyříkat, a i to je v manželství důležité,“ míní Polák a Bára mu přitakává: „To je pravda. Dokážeme se pochválit, což je samozřejmě jednodušší, ale jsme schopni mluvit i o chybách. Neřešíme nic křikem, ale povídáním a diskusí. Určitě je to prospěšné pro nás oba,“ dodala Bára Basiková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám