Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle Martin Dejdar (59) ve chvíli, kdy podepsal smlouvu na porotcování show Česko Slovensko má talent, netušil. Díky soutěži se mu poštěstilo to, co málokomu na světě. Měl možnost držet v ruce prsa vážící téměř deset kilo. Umožnila mu to produkce, která pozvala na natáčení americkou showmanku Busty Heart. Ta má prsa neskutečné velikosti 46 H!

Showmanka přezdívaná Busty Heart předvedla v Česko Slovensko má talent, že dokáže zničit svými prsy leccos. Umí jimi zdemolovat plechovky nebo rozbít meloun i dřevěnou desku! Nepřehlédnutelná byla už při příchodu na pódium. Poprsí velikosti 46H natěstnané v upnutých červených šatech viděli i diváci v posledních řadách, natož porotci v té první, kteří jen nevěřícně třeštili oči.

Padesátiletá americká striptérka je na své poprsí i talent pyšná. „Moje ňadra váží téměř 10 kilo. Nebolí mě je nosit a nebolí mě ani žádné z mých předvedených čísel,“ přísahala majitelka gigantického hrudníku, který poprvé předvedla v show America Got Talent. Bývalá modelka a majitelka zábavního klubu se svým číslem ve Spojených státech zaznamenala nevídaný úspěch a od té doby objíždí celý svět. Dostala také několik nabídek nafotit lechtivé fotografie, ale všechny jednoznačně odmítla. Má i mnoho obdivovatelů, ale už jednatřicet let žije s jediným mužem.

Svoje obří prsa dokonce nabídla porotcům k potěžkání. Odvážný byl jen Martin Dejdar. „Nevnímal jsem váhu a nevnímal jsem, že jsou to ňadra. Nechci nikoho z ničeho nařknout, ale měl jsem pocit jako by v pravém ňadru měla snad dlažební kostku nebo něco podobného,“ spekuloval nad uměním vnadné ženy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám