Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je neuvěřitelné, co jsou někteří lidé schopni udělat, aby se přiblížili podobě svého idolu. Utrácejí horentní sumy za opakované plastické operace, které z nich bohužel většinou vytvoří spíš kreaturu. Příkladem budiž devětadvacetiletá Carolyn Anderson z Liverpoolu neboli Scouse Pammie (což je jakési její alter ego a zároveň značka), která toužila stát se dvojnicí Pamely Anderson (56).

Za botox, zvětšení prsou, chemické peelingy, zvětšení rtů, jejich tetování, vybělení zubů či úpravu vlasů utratila Anderson podle zahraničních médií kolem 40 tisíc dolarů, dalších 160 tisíc dolarů za oblečení a doplňky, aby ‚Pamelizace‘, jak proces proměny nazvala, byla co nejdokonalejší.

Obdivovatelka seriálové záchranářky rovněž toužila po Hollywoodu, a tak jí producenti pořadu My Strange Addiction, pro který vyprávěla svůj příběh, přání splnili. Nejdříve ji v červených plavkách poslali na pláž, kde se Pobřežní hlídka natáčela, poté se prošla po Hollywood Boulevardu, kde zapózovala s několika ‚fanoušky‘, a poté se u oběda sešla s jednou z hvězd seriálu Alexandrou Paul.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám