Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Gottová (48) už jako malá holka snila o herecké kariéře. Dávný sen si k překvapení mnohých tato dáma, které ambice nikdy nechyběly, ale začala plnit teprve teď. Před pár dny začala s přípravami na svou roli v muzikálu Přízrak Londýna, kde bude hrát, a dokonce i zpívat. Není divu, že už nyní jsou všichni zvědaví, jestli pohoří, nebo uspěje.

Režisér Lumír Olšovský se s protagonisty sešel na první zkoušku, kde jim rozdal scénáře a předestřel své plány. „Zkoušet se bude denně s výjimkou pátků, 16. února se pak všichni přesuneme už na jeviště Hybernie,“ uvedl mimo jiné a pak herce poslal na změření hlav. Všichni totiž budou mít paruky, klobouky nebo obojí, vzít míru tak bylo nutné.

Hlavní ženskou roli ztvární Míša Nosková (41), Ivana bude hrát jednu z těch menších. „Je to těhotná holka lehkých mravů, která nemá až tak velký prostor se projevit, za což jsem ráda vzhledem k mým hereckým zkušenostem. Prozradím jen, že Jane nedopadne dobře,“ svěřila Gottová o své postavě.

Premiéra muzikálu s Ivanou Gottovou v 'roli velké tak akorát pro ni' se chystá na 11. března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám