Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chicagská rodačka Jennifer Morrison (34) se usídlila v úspěšném seriálu z lékařského prostředí Dr. House na dlouhých šest sezón, čímž si zajistila dostatečnou popularitu. Jako imunoložku Allison Cameron ji lidé vnímají dodnes. V neděli zašla na večeři do podniku Madeo ve West Hollywoodu s kamarádkou Emmy Rossum, známou pro změnu díky seriálu Shameless, a jejím partnerem Samem Esmailem.

Dvojice možná vytáhla kamarádku ‚mezi lidi‘. Herečka totiž momentálně s nikým oficiálně nežije, ani nerandí. Od roku 2004 ale chodila s kolegou z Dr. House Jessem Spencerem, o dva roky později ji i požádal pod Eiffelovou věží o ruku, ale rok nato zásnuby odvolali. Morrison má za sebou i rok a půl dlouhý vztah s dalším kolegou Sebastianem Stanem, tentokrát ze seriálu Once Upon a Time.

Toho večera byla herečka oděná do černé, s čímž kontrastovaly její plavé vlasy, ke kterým se po čase znovu vrátila. Hnědý odstín kštice ale k jejímu obličeji a obočí přeci jen pasuje lépe, nemyslíte?

Reklama

Další články

Načítám