Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Brzy vypukne party sezona a s ní také šílenství shánění těch pravých šatů a doplňků, které z vás vykouzlí neodolatelnou princeznu. Takovou, jež připoutá pohledy všech podobně jako Libuška Šafránková v pohádce Tři oříšky pro Popelku. Pokud chcete vypadat luxusně, ale zároveň ušetřit, neexistuje lepší čas na nákupy! Na Answear.cz teď ceny letí dolů a platí to i pro značky Guess či Tommy Hilfiger.

Šaty jsou základ! Na Answear.cz najdete ty nejvíc trendy modely. Inspirovat se můžete i róbami ze Zlatých glóbů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud to dress code dovolí, můžete si na ples či party vzít i stylové koktejlky. Answear.cz právě teď nabízí modely značky Guess či Vila za poloviční ceny! Záleží jen na vás, jestli dáte přednost metalickým odleskům, které ovládly i červený koberec na Zlatých glóbech, anebo dekadentní, ale prudce elegantní černo-černé kombinaci kůže a sexy prostřihů.

A co boty? Objevte značku Blink, která má dokonalé střevíčky doslova za hubičku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Když jdu tančit, beru si ty nejvyšší podpatky a ty nejkratší šaty,“ prohlásila topmodelka Kate Moss. Pravdou je, že jakákoli party či ples si žádají vysoké a štíhlé podpatky, které dají vyniknout nejen nohám, ale i celkovému držení těla. A navíc jsou ukrutně sexy! Na Answear.cz najdete úžasnou značku Blink, nad jejímiž třpytivými lodičkami a svůdnými střevíčky by plesalo nejen srdce Carrie Bradshaw, ale i vaše konto!

Ještě kabelku! Aby se do ní vešel mobil, rtěnka, kapesníčky a přitom byla ozdobou outfitu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Malé psaníčko či kabelka na řetízku je třešinkou na party outfitu. Může ho celý podtrhnout, anebo také úplně shodit. Dávno neplatí, že by měla kabelka ladit s odstínem šatů, naopak se můžete pokusit o zajímavý kontrast nebo vsadit na vtipný detail jako v případě kabelky s pusinkou od Pepe Jeans. Vždyť na party či ples se jdeme především bavit!

A co si vezme princ vašeho srdce? Dejte mu na krk designového motýlka a bude z něj král večera!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pánové nemusí v originalitě zaostávat! Stačí jen opět vsadit na vtipný detail, kterým může být třeba motýlek s netradičním vzorem. Že nevíte, kde se dá taková věc sehnat? Na Answear.cz najdete značku Marthu, která má v repertoáru jak motýlky s tradiční kostkou, tak i naprosto unikátní kousky s potiskem květin, čísel, bankovek či amerických SPZ.

Každý den není ples! Značky Tommy Hilfiger, Pepe Jeans či Diesel teď koupíte s 50% slevou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tohle si opravdu nenechte ujít! Populární „džínové“ značky jako Tommy Hilfiger, Pepe Jeans či Diesel jsou nyní na Answear.cz k mání za poloviční ceny! Právě teď je tedy nejlepší čas pořídit si nové značkové džíny, luxusní košili či halenku či stylové tenisky, v nichž prochodíte celou příští sezónu. Slevové šílenství na Answear.cz vrcholí a ceny některých kousků spadnou až na 70 %! Pospěšte si, než si je ostatní rozeberou!

Další články

Načítám