Hlavní obsah
Článek

Jejím záměrem bylo přesvědčit ostatní maminky o tom, že získat zpět původní postavu, či dokonce lepší než před těhotenstvím, není nic nemožného. Na pocuchané nervy některých z nich to ale bylo příliš citlivé téma a třiatřicetiletou Abby Pell by nejraději probodly nejen pohledem.

Atraktivní brunetka z anglického East Grinsteadu ve Východním Sussexu po porodu dcery Belly neponechala nic náhodě. Nečekala, zda se nabraná kila ‚nějak‘ vytratí sama, a pustila se do pravidelných tréninků.

Výsledky tvrdé práce sdílela s lidmi na internetu, ale k řadě obdivovatelů se připojila i podobně silná skupina rozhněvaných maminek, které se shodují, že je Abby svým jednáním nepovzbuzuje, ale naopak zesměšňuje. Dámy se nejspíš domnívají, že každá maminka má ‚právo na svých pár kilo navíc‘.

Většina odpůrkyň došla k závěru, že jako matky na plný úvazek nemají čas na hlídání každé kalorie a chození do posilovny šestkrát týdně, jako to dělá Abby.

Právě na časté výmluvy majitelka těla z říše snů reagovala i v jedné z fotografií s dcerou, kde ukazuje vypracované břicho s komentářem: „Mám dítě, pekáč buchet na břiše a žádné omluvy.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám