Hlavní obsah
Článek

Devětadvacetiletá hráčka amerického fotbalového týmu magicJack a americké reprezentace Hope Solo je v současnosti považována za nejlepší brankářku na světě. A zřejmě je zároveň i tou nejkrásnější. Přestože je miláčkem Ameriky a snem mnoha mužů, ona zůstává sama a raději se naplno věnuje své sportovní kariéře.

Američanku čeká rozhodující zápas ve finále letošního světového šampionátu žen ve fotbalu pořádaném v Německu. Za USA se postaví do brány proti Japonkám. Hope je tak americkou velkou nadějí, kterou má obsaženou i ve svém jméně.

Přestože je Solo krásná, mladá, sportovně nadaná a má o ni zájem řada vlivných mužů, ona po svém boku žádného partnera nechce. Právě její vztahová absence stále častěji podněcuje spekulace o její orientaci. Sama Hope tyto domněnky nikdy nepotvrdila ani nevyvrátila.

Krásná sportovkyně má za sebou řadu fotbalových úspěchů. Se svým týmem například v roce 2008 vyhrála zlatou medaili na olympijských hrách v Pekingu. V současnosti je jejím největším snem zopakovat triumf i na mistrovství v Německu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám