Hlavní obsah
Článek

Jako by nestačilo, že Iveta Bartošová (†48) má trable sama se sebou. Ještě musí řešit krutý žert člověka, který ji zřejmě nemá příliš v lásce. Zatím neznámý "dobrodinec" si na Facebooku založil stránku, na které se vydává za Ivetina syna Artura Štaidla. (27) A dělá si z něj i z jeho slavné mámy kruté šprýmy.

"Tak a jsem v Itálii. Cestou jsem se už naučil i první větu: quindici cheeseburger per favore (patnáct cheeseburgerů, prosím - pozn. red.)." Tak zní zatím poslední příspěvek ve facebookové skupině Artur Štaidl Bartoš Pomeje official fan page. Autor, který se za malého Štaidla vydává a punc autenticity získává tím, že jako profilovou fotku používá evidentně Artíkovu soukromou fotku, tak naráží na nadváhu dítěte ostře sledované zpěvačky.

Ani o Bartošovou se nebojí vtipálek otřít. "Tak co, myslíte, že to moje mamka zvládne? Mně je to tak nějak jedno, ať bude svatba nebo pohřeb, bude pořádná hostina," napsal zakladatel stránky druhého července, kdy se spekulovalo, že se Bartošová znovu vdá.

Měsíc předtím zase polemizoval nad tím, zda byl lepší nevlastní taťka Jiří Pomeje nebo italský hrabě Domenico Martucci. "Jirka uměl jezdit na koni, trhat pampelišky, mluvit, psát a dabovat. Sice mi občas šlohl kapesný, ale i tak bych ho teda raději viděl s mamkou," píše. Jindy se zase své stránce svěřil s tím, že "kdybych měl vypsat, v čem všem moje mamka jela, tak by museli založit novej internet, protože by se to sem nevešlo," uvádí v narážce na závislosti Ivety Bartošové.

Pokud by pěnice projevila trochu snahy, firma provozující sociální síť by po jejím oznámení o zneužití stránku okamžitě zrušila. Iveta však nyní spíše řeší potíže se sociálkou a pravým Arturem, který podle ní už přestal plakat, jelikož už je konečně s maminkou a ne s tatínkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám