Hlavní obsah
Článek

Utajili to před celým světem, o to větší překvapení pak bylo, když do toho Ornella Štiková (31) a Josef Kokta v pátek praštili. Ještě nedávno se mladá maminka svíjela v gay baru u tyče v lascivním oblečení, před pár dny už na sebe ale navlékla drahé šaty a řekla svému vysněnému princi, který kvůli účesu připomínal tak trochu Hitlera, jasné ano. Co se o svatbě ví?

Novomanželé poskytli rozhovor, v němž prozradili například to, jak celý obřad prožívali. „Jsem šťastná a hlavně strašně dojatá, protože se stávám dospělou ženou,“ tvrdila Ornella, která se prý vždy chtěla vdávat mladá, aby na fotkách nevypadala hrůzostrašně. Párkrát se během svého velkého dne neubránila ani slzám. Její manžel byl zase v šoku z toho, jak vypadala při příchodu. „Zatajil se mi dech, protože byla nádherná. Ty šaty jsem předtím neviděl a byla úžasná,“ tvrdí Kokta, který slíbil, že udělá vše pro to, aby čtvrtá veselka byla jeho poslední.

A jak svou ženu Josef vůbec požádal o ruku? „Přijela jsem jednou od kamarádky, leželi jsme v posteli a on najednou řekl, jestli bych si vzala svého Pepíčka. Nejdřív jsem myslela, že to říká jako vtípek, ale neříkal. Bylo to překvapení,“ vzpomíná dívka, která nyní bude používat příjmení Koktová.

„Bál jsem se, že si to rozmyslí. Chce to kus odvahy, vzít si o tolik staršího chlapa, který byl už třikrát ženatý,“ uvedl pro Free1 ženáč, který přidal, že celá svatba jeho osobně vyšla na dvě stovky. Vše ostatní zajistili kamarádi a firmy, s nimiž se domluvili na exkluzivních materiálech ze svatby.

Reklama

Další články

Načítám