Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi každý, kdo registroval fotbalistův pondělní úspěch, se pozastavil nad tím, proč jej nedoprovázela jeho nádherná partnerka Irina Shayk (29). Čerstvě trojnásobný držitel Zlatého míče Cristiano Ronaldo (29) navíc v děkovné řeči zmínil snad všechny kromě přítelkyně. Za pětiletým vztahem údajně udělala tečku modelka, která prý měla dlouhodobé spory s fotbalistovou matkou.

Rozchod Shayk potvrdila už i ruským médiím, Ronalda si však již v průběhu týdne stihla smazat z profilu na Twitteru. Největší krize měla nastat koncem roku, kdy jeho matka Maria Dolores slavila šedesátiny.

Shayk na oslavu, která měla být překvapením, odmítla do partnerovy rodné Madeiry odjet, což měla být pro fotbalistu poslední kapka. A jelikož se prý ve většině roztržek stavil na stranu matky, která Irinu nevnímala jako vhodnou partii a matku pro jeho čtyřletého syna Cristiana, už tak křehký vztah nevydržel. Konec roku prý slavil fotbalista jen se svým synem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám