Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dannie, která se říká česká Adele, se pustila do hubnutí a první výsledky svého snažení bude znát již zítra. To jí končí desetidenní hubnoucí program, do kterého se pustila. "Zatím nás ještě nevážili, ale myslím si, že pár kilo je pryč určitě. Cítím, že je mi větší oblečení. I můj kamarád Martin říká, že je vidět, že jsem zhubla," řekla Super.cz Dannie.

Zpěvačka nechce prozradit svoji váhu, ale přiznává, že by tak třicet kilo minimálně měla dostat dolů. Nejen kvůli tomu, aby lépe vypadala, ale také kvůli zdraví. „Hlavně doufám, že mi zůstanou prsa a zadek, ty mám ráda. Můj cíl je shodit břicho a stehna. Tentokrát mi nejde o kila, ale o centimetry," říká Dannie.

"Rozhodla jsem se své hubnutí nechat na odbornících. Proto jsem první fázi hubnutí podstoupila v resortu ve Svaté Kateřině, kde mi sestavili jídelníček podle podrobného rozboru krve. První dva dny jsem měla drsný detox a pak už to začalo. Navíc mě učí jídla i připravovat, dostanu stravovací plán na 6 měsíců," řekla Super.cz Dannie, která si musí hlavně odpustit sladké, které miluje a musela zapojit hodně pohybu.

"Byla jsem schopná sníst několik čokoládových tyčinek denně. S tím je teď konec. Podle krve se ukázalo, že mám jíst hodně zeleniny, můžu kozí sýr, kuřecí a krůtí maso, ryby, ovoce a super je hlíva ústřičná a shitake," dodala Dannie, která si během deseti dnů užívala také ve wellness.

Reklama

Další články

Načítám