Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvacet kilo nahoru nebo dolů? Pro Kirstie Alley nic nemožného, s váhou dokáže hýbat oběma směry, což v minulosti dokázala už několikrát. Radikálně hubnout i po šedesátce ovšem není žádná hračka, což by jistě dámy tohoto věku potvrdily. Hvězda komedií Kdopak to mluví však znovu předvedla, že když se chce, všechno jde.

Držitelce Zlatého glóbu se sice už kvapem blíží čtyřiašedesátka, ale na premiérovém promítání čtvrté série úspěšného seriálu Girls, v němž se ujala scénáře, režie i hlavní role osmadvacetiletá Lena Dunham, se objevila o 23 kilo lehčí. New York ohromila v černé sukni, kozačkách a lahvově zelené bundičce do pasu. Díky mladistvému a neformálnímu stylu byste jí opravdu víc, než padesát, určitě netipovali.

Alley se s výkyvy váhy potýkala celý život a ještě před pěti lety nad ní nadváha začínala vítězit. Od března 2011 ale začala trénovat s tanečníkem Maximem Chmerkovským na soutěž Dancing with the Stars, kde se dostala až do velkého finále. Kirstie sice nakonec skončila druhá, ale pro mnohé byla jasnou vítězkou. Po skončení pořadu ale začala její váha opět plíživě stoupat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám