Hlavní obsah
Famous
Článek

O Tayloru Lautnerovi se v Hollywoodu šušká, že má raději chlapce než dívky. Před Vánocemi vyrazil do losangeleského gay podniku The Abbey s homosexuálním modelem Murrayem Swanbym. A v novém roce oznámil, že se rozešel s Marií Avgeropoulos, s níž se nechal vídat od léta 2013. Vztah prý ukončili už před několika měsíci a rozešli se jako nejlepší přátelé.

Když Taylor na počátku prosince vyrazil se Swanbym do gay podniku, byl už nezadaný. Sám Murray ale popřel, že by se herec návštěvou podniku s ním přiznal k homosexualitě.

„Kdyby se Taylor přiznal, asi bychom toho večera nešli domů každý sám,“ vtipkoval Swanby. Dvaadvacetiletý svalovec Lautner se prý zatím nechce vázat. S žádnou z jeho bývalých to nevydrželo déle než pár týdnů či měsíců.

„Upřímnost a loajalita jsou klíčové vlastnosti. Když mohou být dva lidé k sobě naprosto upřímní ve všem, je to asi největší klíč k úspěchu. Rád se považuji za velmi loajálního a miluji každého, kým se obklopuji, ať jsou to přátelé nebo přítelkyně nebo kdokoli. Miluju loajální lidi,“ prohlásil nedávno Taylor v rozhovoru o lásce.

Reklama

Další články

Načítám