Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) možná s trochou nostalgie zavzpomínala na období před šesti lety, kdy byla o něco štíhlejší. Na samém počátku slávy v roce 2009 se i se starší sestrou Kourtney účastnila předávání cen Emmy. A zatímco sestra procházela prvním těhotenstvím, Kim byla o něco lehčí. Jak sama uvedla, šlo o nějakých 7 - 9  kilogramů. Že by snad majitelka nejslavnějšího pozadí světa chtěla vrátit čas?

Kim si pro jedno ze svých prvních představení na červeném koberci vybrala šaty od návrhářky Iny Soltani. Kourtney, která v róbě zdůraznila hlavně své ženské přednosti, se o několik týdnů později narodil první syn Mason. Dnes je už trojnásobnou maminkou.

Není to poprvé, kdy Kim fanouškům na sociálních sítích naservírovala snímky z dob minulých, kdy byla o nějaký ten centimetr tenčí. Že by snad i zdánlivě nejsebevědomější žena měla tu a tam nějakou tu slabší chvilku?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám