Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to sotva týden, kdy Super.cz upozornil na to, jak se změnila známá herečka a dabérka Valerie Zawadská (65). Na tiskové konferenci k seriálu Znamení koně neměla zrovna svůj den, měla neupravené, přerostlé vlasy, nestihla se nalíčit a nezvolila oblečení, které by zakrylo pár kilo navíc.

"Zhubla, ztloustla, zhubla, ztloustla. Zdravotní stav se nikomu nevyhýbá. Někdo má to, druhý zase ono. Mně po psychické stránce nějakých deset kilo navíc nevadí. Jestli s tím má někdo problém, tak ať si s tím dělá, co chce. A když jste hubenější, tak vám povadnou prsa a vylezou všechny vrásky," mávla rukou Valerie, když jsme ji potkali na návštěvě v kadeřnictví.

"Někdy mám tolik práce, že to nestihnu častěji než jednou za dva měsíce, což je dost tristní. To jsem právě teď kadeřníka Martina vyděsila, až obracel oči v sloup. Ale já jsem čekala i kvůli filmařům, kteří měli jisté požadavky, co se vlasů týče. Ale projekt se konat nebude, tak si mohu dovolit opět svůj milovaný krátký sestřih," vysvětlila, proč se posledně objevila v neupraveném účesu.

Ani líčení a kosmetice prý obvykle moc nedá. "Já jsem na to líná. Ten dvouhodinový čas v kosmetickém salonu mi přijde zbytečně utracený. Vím, že jsem ve věku, kdy už bych to měla dávno dělat, ale já si leda tak doma plácnu na obličej okurkovou masku nebo něco podobného. Mám sousedku, která mi vždycky říká: ‚Valinko, pečuj o sebe aspoň trochu a maluj se, udělej si na sebe čas.‘ Ale já si ráno nasadím brýle a nalíčím se až někde ve studiu, když je to potřeba," přiznala Zawadská.

Z kadeřnictví ale odcházela jako kočka. Model měla tentokrát vyvedený a kadeřník, jehož jí doporučila kamarádka Veronika Jeníková, si zahrál i na vizážistu, takže když vyšla na ulici z jeho kadeřnictví na Starém Městě, leckdo se po ní otočil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám