Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Expozitura jej katapultovala do povědomí televizního diváctva, zahrál si také v Kriminálce Anděl (a desítkách dalších televizních projektů). Nyní přijal Robert Jašków (45) nabídku z Primy. O své roli Pana P v Cestách domů říká, že je to cynický a dost nebezpečný chlap, kterého budou diváci buď nenávidět, nebo obdivovat.

„To tak bývá, některým lidem podobní chlapíci, kteří mají moc a sílu, imponují, naopak jiní jimi opovrhují. Pan P rozhodně není hodný pán, ale člověk bez skrupulí, který se neštítí ničeho. Což předvede hned v prvních dílech. Je to hajzl na první dobrou, rozhodně nemá vývoj, že by se špatným člověkem postupně stával,“ popisuje svou postavu. „Přesto se ho snažím hrát trochu lidsky, ne jenom jako zákeřného chlapa, který k někomu přijde a vrazí mu kudlu do zad,“ říká herec.

Jašków záporáky hraje rád (a stejně rádi jej do takových rolí obsazují režiséři) a dle svého mínění i věrohodně, s čímž nelze nesouhlasit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám