Hlavní obsah
Článek

Super.cz již před časem jako první informoval, že Vysoká hra, kterou Česká televize na prvním programu vysílá od letošního února, končí. S ní z obrazovky zmizí také její moderátor Petr Šiška (46). Pořad vykazoval nízkou sledovanost. Jak se Super.cz podařilo zjistit, od září Vysokou hru v programovém schématu nahradí nový zábavný pořad Aleše Cibulky.

"Česká televize si zadala průzkum, z kterého vyplynulo, že diváky Vysoká hra zajímá, vyhovoval jim i moderátor, ale soutěž je na ně příliš složitá. Proto jsme se rozhodli pořad zrušit," uvedl pro Super.cz vysoce postavený zdroj z Kavčích hor. Petr Šiška tak přišel již o druhý lukrativní kšeft. Pár let zpátky mu totiž Prima zrušila v zahraničí mimořádně úspěšnou show Nic než pravda.

"Podle mých informací by se měly podle smlouvy natáčet ještě čtyři VIP speciály Vysoké hry s charitativním podtextem. Televize jinak do puntíku splnila smlouvu, na základě které se natočily všechny domluvené díly," uvedl pro Super.cz Šiška.

A kdo získá uvolněné místo po jeho pořadu? Příležitost ukázat své moderátorské kvality dostane Aleš Cibulka s novou talkshow Kolo plné hvězd. "Je pravda, že s Českou televizí domlouváme nový projekt, ještě o tom ale nemohu hovořit," řekl vyhýbavě Super.cz Cibulka. Jeho pořad však jistě nebude kopírovat talkshow, se kterou Jan Kraus přešel ke konkurenci.

Zdroje z veřejnoprávní televize prozrazují, že Cibulka bude mít v pořadu pouze jediného hosta místo Krausových tří. Ten si při vyprávění párkrát zatočí kolem, na kterém bude několik desítek známých českých hereckých tváří. Česká televize na základě výběru hosta zařadí scénku s vybranou osobností z archívu. Prvními hosty budou například Martin Dejdar nebo Lucie Vondráčková. Pořad se bude vysílat od osmého září každý čtvrtek od osmi hodin.

Aleš Cibulka tak po moderování rozhlasového Toboganu a televizního pořadu POKR pro podnikatele konečně dostane první výraznější příležitost dostat se ještě více do podvědomí diváků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám