Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Gwyneth Paltrow (51) schytává kritiku z médií ze všech stran. Může za to kalhotový overal tělové barvy, který si oblékla ve středu večer do diskuzního pořadu The Tonight Show Jimmyho Fallona. Její model redaktoři z módní policie označují jako vysoce nudnou záležitost. Server Mail Online se dokonce v kombinaci s overalem nezdráhal použít slovo bizarní.

Zahalit hereččinu poctivě vydřenou postavu do nelichotivě střiženého modelu podivné barvy s volánkem, to je prý velká škoda. Pravdou je, že herečka byla možná až příliš cudná, když neodhalila nohy, paže ani kousek výstřihu.

Je škoda, že oscarová herečka neobměkčila módní kritiky ani svým milým úsměvem. S Fallonem si povídala, jaké bylo natáčení filmu Mortdecai: Grandiózní případ s Johnnym Deppem a jak jí jako stoupenkyni vysoce racionální výživy nabízel ručně ubalenou cigaretu. Vyprávěla také o tom, jak byla na střední škole součástí holčičí kapely Triple Trio (Trojité trio), kde bylo devět dívek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám