Hlavní obsah
Článek

Tradičním vánočním zvykem herečky Ilony Svobodové bylo, že Vánoce nijak neslavila. S manželem Petrem Skoumalem vždy odjeli až do nového roku na hory, netrápila se s vařením, pečením ani zdobením stromku. Jak ale vánoční svátky zvládla letos, když se musela vyrovnat s manželovou nečekanou smrtí?

"Co by, jela jsem na hory jako vždycky, lyžovala a jediný problém byl, že ani v Rakousku moc nenasněžilo. Byla jsem se svými dětmi a hrozně jsme si to všichni užili. Furt jsme jenom lyžovali, jedli, spali," vyprávěla Super.cz.

Hned od začátku roku už je herečka opět v plném pracovním nasazení. Kromě seriálu Ulice, kde už je stálicí, naskočila i do primáckého seriálu Všechny moje lásky. "Točím dva seriály, hraju ve čtyřech divadlech, učím na konzervatoři, chodím na francouzštinu a cvičím pilates," vypočítala svoje aktivity.

Ve zmíněném seriálu je základní dějovou linkou to, že hlavní hrdinka hledá nového partnera. A jak je na tom Ilona? "Já nehledám. Ale ty seriálové ženy mne hrozně baví. Jsou takové emancipované. Jsou normální, pracující, středního věku, mají děti, mají starosti a vedle toho ještě mohou být příjemné, přitažlivé a chytré," myslí si Svobodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám